Nog 1 nachtje

Nog 1 nachtje en dan is het zover……. dan mogen we eindelijk met de fietsen de weg op richting het zuiden. Volgens de weersvoorspelling op teletekst hebben we de komende dagen wind uit het noorden. Als Groninger die naar Limburg wil fietsen is dat een mooi gegeven. Vandaag de laatste spullen gepakt. Op de valreep nog naar Cycletrend geweest om daar na sluitingstijd toch maar een extra tas op te halen. Altijd super als dat soort acties mogelijk zijn. De mensen in de winkel hadden een brede grijns op het gezicht dat wij na maanden voorbereiding een uur na sluitingstijd om een tas kwamen vragen. Ach ja als het maar mee gaat.

Ondertussen is het huis leeg. Ik zit op de grond met het keybord op een verhuisdoos en het beeldscherm in de vensterbank. Gister hebben we verhuisd en alles ging zowaar in twee keer met een auto plus karretje weg. Niet gek voor een heel huishouden.

Morgen hebben we onze familie en vrienden uitgenodigd om ’s ochtends koffie met gebak te doen bij ons in de tuin. Het plan is dan om rond 12:00u op de fiets te stappen en daadwerkelijk weg te rijden. Die dag willen we ook lekker wat kilometers gaan vreten om zo ’s avonds bij Ommen de eerste nacht in onze tent door te gaan brengen. Heerlijk lijkt ons dat om op de camping aan te komen en daar voor de tent ons maaltje klaar te maken op de benzinebrander. Ik weet niet of de buren erg blij met ons zijn aangezien de brander geluid produceerd dat gelijkstaat met een straaljager die opstijgt. En ook dat is genieten……..

Zo dadelijk nog 1 keer slapen in het vertrouwde bed, morgen is alweer over een paar uur

 

 

 Reageer jij als eerste?

 

Geef een reactie