Nog 19 dagen

Nog 19 dagen en dan gaan we beginnen aan ons avontuur. Lekker dat het nu “echt” dichtbij komt. Ik ben al gestopt met werken, mijn laatste werkdag was op 12 april dankzij vakantieuren. Marlous heeft nog twee dagen te gaan. Vanaf koninginnedag hebben we samen vrij en kunnen we ons beiden richten op de laatste voorbereidingen. 

Gisteravond hebben zijn we geïnterviewd voor de lokale radio van Hoogezand en omstreken, Radio Compagnie. 21 juni als wij een maand onderweg zijn zal de uitzending te horen zijn tussen 18:00u en 19:00u. Dit kan voor de lokale mensen op 105 FM en voor de meeste andere mensen via internet op RadioCompagnie.nl. Morgen hebben we een interview van een huis aan huis blad hier in Groningen. Dat wordt dan interview nummer drie. Grappig dat onze plannen zoveel mensen tot de verbeelding spreekt!

Wel gek ik zit nu in onze slaapkamer annex studeerkamer die steeds leger wordt. Een vriend van ons heeft net een van onze kasten opgehaald om tijdens onze afwezigheid op te passen. De ouders van Marlous hebben de eerste verhuisdozen vol spullen al mee voor de zolder bij hun thuis. Ik ben de afgelopen dagen al lekker bezig geweest met spullen inpakken en bekijken wat weg mag. De komende dagen zal ik hier nog lekker mee doorgaan tot het huis zo goed als leeg is.

Vreemd om te beseffen dat we over 2 en een half week op de fiets zitten. We zullen dan bij ons huis vandaan rijden richting het zuiden. Ik merk wel dat ik nu af en toe ongeduldig begin te worden. Gelukkig hebben we nog genoeg te doen om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is voor vertrek.

 

 

 Reageer jij als eerste?

 

Geef een reactie