Wereldtrappers.nl krijgt nieuw ontwerp

Sinds we teruggekeerd zijn van onze reis in 2009 is er erg veel veranderd in ons leven. We hebben twee prachtige zonen gekregen die onze volle aandacht hebben gekregen. Na 4 jaren fietsen en avonturen beleven overal op de wereld zijn we in Nederland in een andere wereld beland. We zijn een gezin geworden en we hebben ons gevestigd in Drenthe.

Onze jongens worden groter en de plannen om met hen te gaan reizen en fietsen beginnen weer te broeien. Afgelopen zomer hebben we twee fantastische maanden door zuid-oost Europa gezworven met tent en auto. Dit jaar staat de eerste echte fietsvakantie op het programma. Een mooi moment dus om weer naar onze vertrouwde wereldtrappers website te gaan kijken. Na jaren minder actief geweest te zijn op onze website is het tijd voor een nieuw ontwerp.

Momenteel zijn we druk bezig alle verhalen en foto’s van onze fietsreis over te zetten. De komende periode hopen we alles weer aan te vullen om zo weer een complete wereldtrappers website te creëren. We hopen je hier nog vaak te zien.

 

 

4 Responses

  1. Bart on

    Wat leuk dat er een nieuw gezicht is. Al was de vorige website supermooi. Heb er jaren van genoten zo af en toe een verhaal te lezen. Vaak vooral met regenachtige winterdagen, gek he! Omdat jullie uit Grunn/Drenthe komen en ik bijna, maar net niet, was meegefietst bij jullie laatste etappe vanaf Norg.
    Ben het jaar daarop zelf gegaan, in de USA en vorig jaar met zwangere vrouw door Frankrijk. Gezin/fietsvakantie/(wereld)reis het is prachtig.

    Groet Bart

    Beantwoorden

Geef een reactie